Ghidul Serviciilor
Mobila Premium Din Lemn Masiv
inapoi la firma 187 vizite
Poza Dormitoare din lemn masiv
Pret: 7.485 RON
Foto

Pentru cei care iubesc lemnul, dar vor sa traiasca modern, Dormitor Lem Masiv Cristiana defineste perfect acest stil. Piesele de mobilier sunt realizate din lemn masiv si sunt învaluite de un finisaj alb, alb cu natur si alb cu nuc. Designul pieselor este îmbogatit cu detalii ornamentale în partea de sus si cea de jos a obiectelor de mobilier, atent prelucrate, care adauga o nota distinctiva amenajarii dormitorului vostru. Mobilierul este multifunctional si adaptabil la orice spatiu.

Patul configurabil Cristiana va ajuta sa amenajati un spatiu de odihna, unde sa va relaxati zilnic. Comoda este foarte practica, deoarece include spatii generoase pentru depozitare si aduce astfel un plus în decorul camerei. Noptiera are un sertar si usa cu butoni de lemn, în care puteti depozita lucrurile de care aveti nevoie, iar în partea superioara puteti aseza lampa, ceasul desteptator sau cartile.

Somiera este inclusa in pret. Salteaua nu este inclusa în pret. Toate componentele sunt realizate din lemn masiv de calitate, fiind rezistente si durabile.

Fabricat 100% în România.

Dormitor Lem Masiv Cristiana – Naturaletea si functionalitatea sunt principalele caracteristici ale gamei de mobilier pentru dormitorul Cristiana. Ofera caminului confort si caldura, formele armonioase si micile detalii formând un design unic care se va remarca placut în spatiul vostru. Dormitor Lem Masiv Cristiana –  Piesele de mobilier sunt realizate din lemn masiv de molid fiind durabile si rezistente, adaptabile la orice spatiu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.