Ghidul Serviciilor
Mobila Premium Din Lemn Masiv
inapoi la firma 186 vizite
Poza Dormitoare din lemn masiv
Pret: 14.176 RON
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Dormitor Sofia Lemn Masiveste compus din piese de mobilier care degaja caldura si luminozitate perfecta, creaza un ambient placut ce va duce cu gandul la pisajele de primavara. Capabil sa transforme încaperea într-una eleganta si în pas cu trendurile designului interior actual. Mobilierul este realizat din lemn masiv de fag si panouri MDF vopsite într-o nuanta crem, patinata cu grija.  Accesorii metalice în finisaj bronz antichizat, fiind usor de integrat în decoruri diverse.

Pat Sofia Crem Lemn Masiv 140×200, 160×200 si 180×200 îmbina nuante calde care sa va aminteasca de peisajele de primavara. Formele armonioase si micile detalii formeaza un design unic care se va remarca placut în spatiul vostru.

Materialul care îmbraca tablia patului este din stofa de calitate iar stabilitatea îi este asigurata de picioarele din lemn cu design deosebit. Patul Sofia Lemn masiv se regaseste in trei variante ( tablie simpla nepapitata si doua modele cu tablie tapitata. Culorea materialului se poate alege din gama noastra de culori).

Dormitor Sofia Lemn Masiv

Dulapurile Sofia Crem lemn masiv au 2, 3, 3 usi glisante si 5 usi fiind caracterizate de cromatica calda. Liniile fine care brazdeaza piesa de mobilier. Va ofera linistea de care aveti nevoie. Înfatisarea dulapurilor creeaza o atmosfera eleganta în dormitor, acesta fiind realizat din material lemnos de calitate. Estetica acestora este redata de combinatia  finisajului crem patinat cu formele clasice, care denota stil si delicatete. Conturati un decor rafinat acasa cu ajutorul acestui dulap cu usi culisante sau normale realizat minunat.

Comoda Sofia Crem lemn masiv 3 sertare 100 x 53 x 80 cm îmbina nuante calde. Formele armonioase si micile detalii formeaza un design unic care se va remarca placut în locuinta voastra. Picioarele din lemn masiv au o anumita eleganta, aducând un plus de rafinament pieselor de mobilier. Potrivita cu decoruri diverse. Aceasta este prevazuta cu 3 sertare, potrivite pentru a depozita lucrurile necesare.

Comoda Sofia Crem 6 sertare lemn masiv aceasta este prevazuta cu 6 sertare, potrivite pentru a depozita lucrurile necesare.

Noptiera este bine compartimentata, având 1 sertar pentru depozitare. De asemenea, mânerele metalice culoare bronz completeaza o piesa de mobilier minunata.

Gama Sofia mobileaza un dormitor în stil romantic elegant, fiind o expresie a luxului, elegantei si seductiei.

Dormitor Sofia Lemn Masiv – Dormitorul Sofia din lemn masiv este compus din piese de mobilier care emana caldura si luminozitate perfecta, creeaza o ambianta. Dormitorul Sofia din lemn masiv este proiectat de Colectia Sofia. O colectie de mobilier care te ajuta sa creezi o atmosfera ca si cum ai fi în propria casa.

Colectia Sofia se concentreaza pe furnizarea de piese unice si interesante care sunt usor de asamblat si întretinut. Pentru a fi mai convenabil, mobilierul poate fi comandat online de pe site-ul lor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.