Ghidul Serviciilor
Mobila Premium Din Lemn Masiv
inapoi la firma 187 vizite
Poza Livinguri din lemn masiv
Pret: 5.944 RON
Foto

Living Maria lemn masiv Editie Speciala se distinge prin eleganta si rafinament, piesele de mobilier pe care le propune aceasta colectie fiind realizate pentru a va crea acasa un ambient modern, placut si calduros.

Culoarea alba a mobilierului si liniile fine care brazdeaza piesele de mobilier fac colectia de mobilier Maria sa fie una speciala, fiind realizata din lemn masiv de molid, rezistenta la zgârieturi si durabilitatea înalta a materialelor va ofera o siguranta si practicabilitate în timpul utilizarii.

Living Maria lemn masiv Editie Speciala – Vitrina care alcatuieste colectia va sunt utile pentru a va depozita vesela, fiind dotate cu usa, sertare si polite din sticla în interiorul acestora. Puteti monta piesa de mobilier lânga o comoda TV, pentru un aspect deosebit al locuintei. Comoda medie cu vitrina are un design elegant si versatil, fiind utila pentru depozitarea diverselor obiecte.

Pentru cei care iubesc lemnul, dar vor sa traiasca modern, mobila din lemn defineste perfect acest stil. Mobila lemn masiv cu piesele de mobilier ce sunt realizate cu mare atentie la detalii, învaluite de un finisaj versatil. Designul pieselor este îmbogatit cu detalii ornamentale, atent prelucrate, care adauga o nota distinctiva amenajarii din casa dumneavoastra. Mobila calitate premium, multifunctionala si adpatabila pentru orice spatiu.

Va ajuta sa amenajati un spatiu de odihna, unde sa va relaxati.  Mobila Premium din lemn  este foarte practica, deoarece include spatii generoase pentru depozitare si aduce astfel un plus în decorul camerei. Puteti depozita lucrurile de care aveti nevoie.

Toate componentele sunt realizate din lemn masiv de calitate, fiind rezistente si durabile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.