Ghidul Serviciilor
Mobila Premium Din Lemn Masiv
inapoi la firma 187 vizite
Poza Livinguri din lemn masiv
Pret: 7.854 RON
Foto

Living Sunshine cu Structura Lemn Masiv se distinge prin eleganta si rafinament. Piesele de mobilier pe care le propune aceasta colectie fiind realizate pentru a va crea acasa un ambient placut, linistit si calduros.  Ideala pentru zona de living,  comoda TV este o alegere inspirata, pentru a completa perfect o amenajare simpla, dar eleganta si rafinata în acelasi timp.

Culoarea alba a mobilierului si liniile fine care brazdeaza piesele de mobilier fac colectia de mobilier Sunshine sa fie una speciala. Structura fiind realizata din lemn masiv de molid, MDF si blat din lemn de stejar.

Piesele de mobilier ce poarta semnatura gamei Sunshine sunt atent confectionate. Detalii care subliniaza stilul de trecere, dintre epoca veche si dorinta de modernitate. Lemnul alb, da o nota aparte, impresionând prin fiecare mic detaliu plasat cu inspiratie. Elementele maro se împletesc cu blatul de stejar într-o contopire cromatica de impact.

Living Sunshine cu Structura Lemn Masiv. Rezistenta la zgârieturi si durabilitatea înalta a materialelor va ofera o siguranta si practicabilitate în timpul utilizarii.

Include spatii generoase pentru depozitare si aduce astfel un plus în decorul camerei de zi, fabricata in Romania din lemn de rasinoase si MDF.

Toate componentele de structura sunt realizate din lemn masiv de calitate si mdf  fiind rezistente si durabile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.