Ghidul Serviciilor
Mobila Romania - Mobila La Comanda Bucuresti
inapoi la firma 1324 vizite
Poza Mobila dormitor
Foto

O zi perfecta incepe cu un somn odihnitor intr-o ambianta relaxanta. Amenajarea dormitorului nu se rezuma doar la alegerea celui mai confortabil pat, ci si la celelalte accesorii care asigura o amenajare cat mai placuta a dormitorului tau. In cazul in care va doriti un dormitor matrimonial va recomandam sa folositi volumetriile  simple cu accesorii metalice care confera un aer cat se poate de rafinat. Dormitorul trebuie sa fie locul in care sa va puteti relaxa deplin dupa o zi incarcata de munca. De asemenea acesta poate fi utilizat si pentru alte activitati, cum ar fi cititul sau privitul la televizor.

Aranjarea dormitorul tau depinde de foarte multe ori de spatiul pe care il ai la dispozitie. Daca dispui de un spatiu destul de generos poti aparea cu un dressing de o culoare foarte puternica care ar putea accentua intreaga camera. Dressing-ul poate fi accesorizat cu o oglinda care ar contura fabulos imaginea creata in ansamblu. De asemenea, sticla sablata si luminile sunt in concordanta totala, rezumandu-se fiecare in functie de preferintele dumneavoastra.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.