Ghidul Serviciilor
Mobilata.ro - Mobilier La Comanda Pentru Casa, Scoli, Gradinite, 1 Decembrie / Ilfov
inapoi la firma 2309 vizite
Poza Despre noi
Foto

„Cine suntem noi?”

MOBILATA a fost înfiintata în anul 2004, impunându-se pe piata productiei de mobilier, devenind competitiva datorita lucrarilor excelente din punct de vedere calitativ, la preturi foarte mici si datorita promptitudinii în executarea acestora.

„Cu ce ne ocupam?”

MOBILATA  produce toate categoriile de mobilier adecvat unei dotari complete a unei locuinte, precum si pentru mobilarea unui sediu de firma sau a unei institutii publice, astfel :

Firma noastra dispune de specialisti care, tinând cont de dorintele, gusturile si ideile clientului. executa schitele pentru comanda, sugerând modele care folosesc la maximum spatiul ce urmeaza a fi amenajat si care sunt deosebite ca design, folosind pentru aceasta nu doar modelul în sine, ci si jocuri de culori si de materiale.

„Ce ne diferentiaza fata de restul?”

MOBILATA  ofera un pachet complet de servicii constând in:

Designul modern, functionalitatea, fiabilitatea si calitatea materialelor si a accesoriilor utilizate sunt argumente în stabilirea unui raport calitate – pret care este, cu siguranta, unul competitiv dintre cele existente în prezent pe piata româneasca a mobilierului.

Mobilierul produs pentru institutiile publice se distinge prin calitatea deosebita a materialelor folosite, prin gradul înalt de finisare si nu în ultimul rând prin îmbinarea armonioasa a culorilor.

MOBILATA s-a adaptat cerintelor pietei si a creat o divizie specilizata in compartimentarile de grupuri sanitare, cabine dusuri si vestiare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.