Ghidul Serviciilor
Mobina, Suceava - Constructii Case Din Lemn
inapoi la firma 1515 vizite
Poza Ce stim despre constructiile din lemn?
Foto
Foto

Structura se realizeaza din dulapi din lemn avand  dimeniunile de 45x90...240mm.Lemnul este uscat intre 16 - 18% si tratat clasa III (prin imersie in substante Bochemit), iar lemnnul care intra in contact cu betonul (talpi), este tratat clasa IV in etuva. Panourile sunt realizate pe mese profesionale, iar cuiele folosite la realizarea acestora sunt cu inclestare chimica.

Sectiunea standard pentru peretii exteriori :

1 - tencuiala armata

2 - 50 mm polistiren

3 - 12 mm OSB

4 - 150 mm structura

5 - 150 mm vata min.

6 - folie bariera vapori

7 - 12,5 mm rigips

Pentru peretii interiori materialul din structura are  dimensiunea 45x100 mm, cu rigips pe ambele fete, iar intre cele doua randuri de rigips este vata minerala de 50 mm, pentru ca, confortul fonic sa fie in limitele legale.Pentru planseu materialulfolositeste sub forma de dulapi avand sectiunea de 45x200..240 mm asezati la o distanta de  cca 40 cm unul de celalalt, iar pentru izolatia fonica intre dulapi se monteaza vata minerala de 100 mm.

 

Pentru sarpanta de la acoperis materialul folosit sunt dulapi  de  45x220...240 mm, obisnuit in sistemul capriori- clesti sau ferme grinda cu zabrele la deschideri mai mari. Peste dulapi pentru o stabilitate spatiala buna se aplica un strat de OSB, fiind si suport pentru invelitoare.

La cererea clientului, peretii exteriori pot fi placati pe interior cu OSB de 8 mm, iar cei interiori pe abele parti. Pentru o rezistenta sporita a structurii, pereti, planseele, sarpanta sunt prinse cu piese metalice (fluturasi, coltari ramforsati, conexpanuri, tijefiletate).

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.