Ghidul Serviciilor
Mobina, Suceava - Constructii Case Din Lemn
inapoi la firma 1515 vizite
Poza Despre noi
Foto

Daca  doriti o casa de vacanta in stil rustic, va putem ajuta. Putem cauta si reloca case din lemn in stil romanesc, pentru o experienta de vacanta unica. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati

 

 Ne pricepem la:Case pe structura de lemn                

Suntem specializati in prelucrarea lemnului avand o experienta de peste 18 ani in domeniu. Trecerea la constructia de case de lemn a fost una naturala. Seriozitatea cu care ne facem treaba, profesionalismul echipei si relatiile excelente cu partenerii nostri de afaceri ne recomanda, si reprezinta garantia serviciilor oferite. S.C. Mobina S.R.L. promoveaza o cultura organizationala orientata spre cilient, axata pe maximizarea satisfactiei acestora.

Casele se executa pe baza proectului oferit de client. In caz ca acesta nu este hotarat se poate apela la unul din modelele noastre de case, adaptat la dorintele sale. Daca nici unul din modelele de casa nu satisface nevoile, se poate face proiectarea arhitecturala dupa dorinta.

 Lemnul folosit in constructia de case este molid si brad de cea mai buna calitate, tratat cu substante ecologice. Detalii despre tehnologia de fabricatie folosita gasiti aici.

Reconstruirea montarea si consolidarea caselor vechi in stil romanesc            

Daca doriti o casa de vacanta in stil rustic, va putem ajuta. Putem cauta si reloca case din lemn in stil romanesc, pentru o experienta de vacanta unica. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Anexe si produse din lemn

Pentru a satisface nevoile clientilor nostri, si pentru a le spori confortul,pe langa case de lemn, va punem la dispozitie anexe pentru casa dumneavoastra ce va vor face viata mai frumoasa.

Foisoare ,terase si pergole, garduri de lemn ,lambriuri, cherestea de rasinoase

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.