Ghidul Serviciilor
Mobistar - Mobilier Locuinte, Spatii Comerciale, Birouri, Brasov
inapoi la firma 283 vizite
Poza Mobilier birouri
Foto

Bine ai venit în biroul care spune “împreuna”

 

Ne petrecem o parte mare din timp la birou, împreuna cu colegii de serviciu. Pentru o companie care are în ADN lucrul în echipa, discutiile deschise si un open-space generos, mobila creata special pentru acestia trebuie sa respecte acelasi concept.

Provocarea noastra a fost sa aducem caldura, vitalitate si functionalitate într-un spatiu atât de vast. Culorile primitoare ale esentei de lemn se îmbina perfect cu bazele albe si picioarele negre, minimaliste, dar si cu detaliile verzi si vii ale plantelor. Inspirata din elemente naturale, mobila creeaza atmosfera potrivita calmului si concentrarii de care ar trebui sa ne bucuram la birou.

Spatiul trebuie sa fie bine organizat, fiecare sa-si poata depozita materialele cu care lucreaza si sa aiba o baza simpla pe care sa o poata personaliza. De asemenea, confortul, tehnologia, locurile speciale de întâlnire si brainstorming sunt esentiale, iar mobilierul trebuie sa sustina fiecare dintre aceste nevoi în parte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.