Ghidul Serviciilor
Mobistar - Mobilier Locuinte, Spatii Comerciale, Birouri, Brasov
inapoi la firma 283 vizite
Poza Mobilier spatii comerciale
Foto

Selgros

Un spatiu comercial vast, cu arii special delimitate, zona dedicata de birouri si zona administrativa reprezinta un proiect provocator pentru orice producator de mobilier la comanda.

 

Dupa o analiza aprofundata, am creat pentru Selgros mai multe receptii moderne, cu culori vii si design minimalist, mobilier comercial ancorat pe zone de vânzare, cabine de proba, mobilier de prezentare si depozitare si case de marcat. Tot mobilierul respecta normele de brand si recomandarile de spatiere pentru un flux cursive al activitatii si sunt alcatuite din materiale naturale combinate cu inox, plastic si sticla.

Amestecul de clasic si modern se continua în spatiile de birouri, unde totul este geometric delimitat si organizat, dar si în zona administrative, cu încaperi de lucru, dar si de relaxare. Tot mobilierul este axat pe confort si simplitate, în functie de utilitatea pe care o are.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.