Ghidul Serviciilor
Carpet & More - Covoare, Mochete, Parchet, Pardoseli, Bucuresti
inapoi la firma 449 vizite
Poza Covoare
Foto
Foto
Foto

Peste 1000 de covoare va asteapata intr-un mix extravagant de texturi, exprimate in modele colorate, colectii care te pun fata in fata cu mama natura si te invita intr-o lume a designului eco si a imitatiilor inovative sau poti alege o colectie feminina plina de energie primavaratica pentru un suflet romantic.

Nici covoarele de copii nu lipsesc si vin in forme felurite, iar cele traditionale apar reinventate, intr-o interpretare moderna si totusi cu un design clasic.

Tesute manual sau innodate manual, avand in compozitie materiale de cea mai buna calitate pornind de la lana, in, urzica, bumbac, piele si blana naturala pana la acril, poliester, vascoza, latex covoarele pe care noi le punem la vanzare sunt menite sa corespunda rafinamentului si bunului gust al fiecarui client si sa satisfaca fiecare buget in parte.

Avand o gama foarte larga de culori, modele, dimensiuni si material si in functie de destinatia lor, la noi puteti gasi de la covoare simple, intr-o singura nuanta, pana la covoare multicolore, in acord cu ultimile tendinte in materie de design interior, potrivite atat pentru living, cat si pentru dormitoare, camere de tineret, camere de copii, amenajate in stil clasic dar si modern/minimalist.

Mai mult de atat, putem realiza la comanda covoare cu orice model pe care il doriti, iar fata de dimensiunile standard putem executa orice dimensiune potrivita pentru spatiul dumneavoastra. Colaboratorii nostri din Germania, Belgia, Spania, Portugalia va asigura de calitatea ridicata a acestor covoare produse in tari ca India, China, Nepal, Asia.

Covorul poate schimba infatisarea casei sau camerei dumneavoastra si cum caminul in care locuiti trebuie sa va ofere confortul mult dorit, noi va putem ajuta in alegerea modelului, culorii sau materialului potrivit pentru gustul du

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.