Ghidul Serviciilor
Carpet & More - Covoare, Mochete, Parchet, Pardoseli, Bucuresti
inapoi la firma 449 vizite
Poza Mocheta pentru acasa
Foto

Material: Polipropilena Tip fir: Bucla Inaltime totala fir: ± 12 mm Nivel confort: 3 stele Antistatica Da Antiderapanta Da Antialergica Nu Antiasmatica Nu Rezistenta la trafic: domestic, clasa 22 Rezistenta la foc: Efl Rezistenta la murdarie: Da Rezistenta la razele ultraviolete: Da Rezistenta la folosirea repetata a detergentilor industriali: Da Se poate monta pe scari: Nu Se poate monta pe zone cu incalzire in pardoseala: Da Constituie o bariera termica precum si fonica: Da Nota: Inainte de a incepe montajul acestui produs va rugam sa solicitati instructiunile de montaj, intretinere si curatare.

Recomandam pentru zonele de casa mocheta pufoasa- pentru trafic domestic, care poate sa incalzeasca atmosfera caminului si sa-i confere o imagine placuta si primitoare. Usor de curat si de intretinut, mocheta va poate oferi tot confortul de care aveti nevoie in timpul petrecut acasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.