Ghidul Serviciilor
Carpet & More - Covoare, Mochete, Parchet, Pardoseli, Bucuresti
inapoi la firma 449 vizite
Poza Mocheta pentru birou
Foto

Mocheta dale este cea mai eficienta solutie in special pentru spatiile de birouri, insa poate fi folosita cu succes si in spatii publice, restaurante, scoli sau gradinite.

Mocheta dale scurteaza timpul de montaj si fiind modulara permite accesul la pardoseala tehnica daca este cazul , schimbarea zonei unde s-ar putea produce eventuala deteriorare fara a fi nevoie sa se inlocuiasca pardoseala din intreaga incapere. De asemenea pierderile din timpul montajului sunt mai mici decat la mocheta rola, tocmai datorita dimensiunilor de 50x50cm ce se pot adapta oricarei dimensiuni.

Un alt avantaj pe care il reprezinta mocheta dale este acela ca exista nenumarate posibilitati de design, se pot combina culori diferite sau texturi diferite, obtinandu-se astfel un efect vizual deosebit, fie ca ne dorim sa obtinem un spatiu vesel, colorat, fie ca ne dorim sa obtinem o imagine serioasa care sa reprezinte imaginea companiei.

Caracteristicile tehnice pe care le are aceasta mocheta o recomanda cu desavarsire pentru orice tip de spatiu:

Prin aceste avantaje mocheta a inlocuit in timp pardoselile clasice conducand la crearea unui confort mai mare şi a unei atmosfere primitoare, indiferent dacă este amplasată în casă, birouri, hoteluri sau spaţii comerciale.

In concluzie, recomandam mocheta dale pentru spatiul pe care vreti sa-l amenajati iar daca aveti nevoie de sfatul unui designer pueti apela la specialistul nostru si acesta va poate indruma catre cea mai eficienta solutie atat din punct de vedere tehnic, finaciar cat si visua

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.