Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor, care vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale.
Spectrul de actiune pentru dezinsectie: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plosnite, paienjeni, molii, depozite daunatori, larve.
Dezinsectia periodica se face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni; intre operatiuni se vor aplica proceduri curente de intretinere in functie de prezenta vectorilor.
Dezinfectia este o metoda de igienizare, constand in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni.
Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent în scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si mentinerii acestora la un nivel numeric redus.
Deratizarea periodica se face la intervale de maxim 6 luni. Intre operatiuni se vor aplica proceduri de intretinere in functie de prezenta rozatoarelor.
Substantele pe care le utilizam in activitatea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare se regasesc pe lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar - umana.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.