Ghidul Serviciilor
Eaton Electric Romania - Echipamente Electrice Si De Automatizare
inapoi la firma 1162 vizite
Poza Surse neintreruptibile de energie
Foto

Portofoliul Eaton în domeniul Calităţii Energiei Electrice cuprinde o suită completă de soluţii de gestionare a energie electrice ce include: surse de alimentare neîntreruptibilă (UPS), dispozitive de protecţie la supratensiuni, dispozitive pentru distribuţia energiei electrice (PDU), aplicatii de monitorizarede la distanţă, software, reglarea factorului de putere, racire/ventilatie (airflow management), conectivitate, rackuri şi servicii. Cu toate produsele noastre, Eaton se străduie?te pentru continuarea succesului în valorificarea inovaţiilor tehnice pentru dezvoltarea produselor de generaţie viitoare.

Eaton a mărit continuu divizia de calitate a energiei electrice prin dezvoltarea de produse şi servicii inovatoare, precum şi prin achiziiile strategice de companii precum Phoenixtec, Powerware, MGE Office Protection Systems, Best Power şi Aphel.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.