Ghidul Serviciilor
Momente Magice - Animatori Petreceri Copii, Ilfov
inapoi la firma 180 vizite
Poza Animatori petreceri
Foto
Foto

Cauti animatori petreceri copii pentru evenimente seciale? Echipa Momente Magice asigura show-uri de exceptie cu animatori copii profesionisti!

Inchiriaza acum animatori pentru copii la preturi avantajoase! Serviciile de inchiriere animatori copii sunt diponibile pentru Bucuresti. Ne deplasam si in Localitatile limitrofe Bucurestiului  din Ilfov. In acest caz va trebui sa achitati separat costul transportului.
Fiecare copil merita ceea ce e mai bun, mai ales atunci cand parintii isi doresc ca acesta sa creasca armonios, sa isi dezvolte imaginatia si sa socializeze alaturi de prietenii lor.

Echipa Momente Magie va ofera servicii de inchiriere animatori (personaje celebre din desenele animate – animatori petreceri copii cu experienta si talent) la preturi avantajoase.
Ne deplasam in locatiile in care are loc evenimentul si oferim un show de exceptie!

Programul de animatie poate sa includa si baloane care se modeleaza si pictura pe fata. Aceste activitati sunt foarte apreciate de cei mici.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.