Ghidul Serviciilor
Mondo Style - Ferestre Si Usi Din Pvc, Geamuri Termopan, Tamplarie Pvc, Timisoara
inapoi la firma 906 vizite
Poza Feronerie ferestre Culisante
Foto

Avantajul acestui tip de usa consta in faptul ca permite deschideri mai mari (pana la 1,6 m cerceveaua mobila) si ca nu ocupa spatiu in incapere, deschiderea facandu-se prin culisare intr-un plan paralel cu cel al ramei. In pozitia inchisa, cerceveaua calca pe garnituri ceea ce ii permite o etansare excelenta, iar manevra de deschidere se realizeaza prin doua miscari, prima prin deplasarea cercevelei catre interiorul camerei si apoi prin culisarea acesteia paralel cu planul ferestrei, catre zona de retragere.

Feroneria oscilo-culisanta fara actionare semi-automata este prevazuta cu un mecanism de inchidere cu control al presiunii pentru a preveni devierea usii la inchidere. Foarfecile sunt legate cu o tija metalica pentru a permite inchiderea etansa pe intreaga latime a usii.Este adecvata pentru ferestrele si usile mici si medii.PSK Actionare manualaLa partea superioara exista doua foarfeci sincronizate ce asigura cerceveaua in pozitia batanta. Pentru inchidere, cerceveaua trebuieimpinsa manual in planul ramei.Glisarea cercevelei se face cu mare usurinta chiar si in cazul dimensiunlor maximale.La inchidere, cerceveaua se centreazaautomat in rama, asigurand o inchidereetansa pe tot perimetrul.

Feroneria oscilo-culisanta cu actionare semi-automata este prevazuta cu un mecanism care la inchidere etanseaza canatul culisant in toc si la deschidere il deblocheaza din toc pe toata latimea acestuia. Acest lucru asigura o functionalitate corecta si sigura chiar si pentru usi mari si grele.PSK Actionare semi-automatabatareactionare semi-automataIn cazul culisantelor cu actionaresemi-automata cele doua foarfeci superioare sunt actionate de maner. Acestea trag/imping cerceveaua ceea ce asigura o manevrare facila in special in cazul usilor masive.culisareinchidere

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.