Ghidul Serviciilor
Monolit House - Case Din Lemn Masiv, Buzau
inapoi la firma 2104 vizite
Poza Casele ecologice Monolit House
Foto
Foto
Foto

Aceste case, construite intr-o tehnologie foarte apropiata de tehnologia folosita de mesterii care au construit vestitele biserici de lemn din Maramures si Bucovina, sunt case care daca sunt ingrijite si tratate normal, vor dainui ca si lacasurile de care am amintit, aceste case fiind recunoscute ca cele mai sigure case, din punct de vedere a sigurantei in caz de cutremur, datorita modelului de chertere a bustenilor ce compun zidurile portante.

Cladirile cu pereti , exterior si interior executati din lemn rotund de rasinoase, dispuse in plan orizontal, suprapuse si petrecute prin chertare, denumit in alte tari : Blockhouse, Blackbau, Log homes,

Case ecologice, etc. sunt case care corespund unor cerinte multiple: asigura intreaga structura a casei, zidurile exterioare, interioare si alte compartimentari ( de ex. Baruri si bucatarii semideschise) folosindu-se aceleasi material si aceasi tehnologie; creeaza un ambient placut, natural, bine izolat termic si acustic; respectandu-se toate masurile de protectie , datorita masivitatii, ard mai greu decat casele executate din schelet de lemn.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.