Ghidul Serviciilor
Monolit House - Case Din Lemn Masiv, Buzau
inapoi la firma 2113 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto

In cadrul firmei noastre Monolit House punem accent pe calitate in defavoarea cantitati. Dam atentie fiecarui detaliu al fiecarei case pe care o construim.

Disponibilitate, integritate si calitatea superioara a  serviciilor sunt insusirile Monolit House. Ne specializam in case din lemn masiv  lucrat manual si structuri comerciale. Puteti  utiliza o schita existenta sau va putem ajuta sa o realizati, fiecare casa Monolit House fiind diferita fata de cealalta. Impreuna cu arhitectii nostri si muncitori specializati , va putem construi casa de vis, locul de vacanta sau de afaceri care reflecta cu adevarat gustul si stilul dumneavoastra.

 

In cadrul firmei noastre construim ficare casa cu grija alocandu-i indeajuns timp ca rezultatul sa fie cel asteptat. Negot Lucian,propietarul se implica personal participand la constructia fiecarei case , fiind asistat de muncitori talentati care au invatat cum sa construiasca aceste case de la taierea si decojirea copacilor pana la asamblarea bustenilor, fiecare parte a procesului de construiere fiind important iar personalul nostru se mandreste cu munca sa. Casele Monolit House simbolizeaza calitatea.

 

Suntem nerabdatori sa impartasim oamenilor felul in care construim casele noastre din lemn masiv si sa va invitam sa vizitati fabrica noastra situata in judetul Buzau, orasul Patarlagele ,suntem mandri de munca noastra si ne place s-o aratam. Munca noastra vorbeste de la sine si o sa construim cea mai buna casa posibila, o casa de care veti fi mandri multi ani de acum incolo.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.