Ghidul Serviciilor
Montaj Si Verificari Apometre Bucuresti / Montaj-Verificari-Apometre.ro
inapoi la firma 1814 vizite
Poza Verificare Apometre Bucuresti
Foto

Echipa noastra executa verificari apometre, servicii de montare si sigilare apometre in Bucuresti si judetul Ilfov. Verificari apometre la cel mai bun pret.

Cand si cum se face verificarea apometrelor in Bucuresti

Verificarea metrologica a apometrelor in Bucuresti este o obligatie care ii revine fiecarui proprietar in parte. Tot proprietarului de apartamente ii revine sarcina, ca la fiecare patru, maxim cinci ani sa faca un nou buletin de verificare metrologica, pe care sa il prezinte asociatiei de proprietari sau furnizorului de apa curenta din Bucuresti pentru certificarea inregistrarii corecte a consumului. Pentru cei care locuiesc la case, in Bucuresti, conditiile legale sunt aceleasi, insa acestia nu au obligatia sa prezinte cuiva buletinul de verificare metrologica dupa obtinerea acestora.

Verificarea apometrelor pentru consumatorii casnici din Bucuresti este utila pentru a corela abaterile de masurarea ale acestuia cu limitele admise de catre documentul metrologic legal. Aceasta operatiune este recomandata dupa expirarea certificatului metrologic sau daca se constata inregistrari gresite ale acestuia. Instalatorii autorizati sunt cei care vor decide daca este cazul inlocuirii apometrelor sau nu.

Termenul limita la care trebuie sa se faca verificarea apometrelor de apa calda este de patru ani, iar pentru cele de apa rece, perioada maxima pana la care se poate face verificarea metrologica este de sapte ani.

Cum se face verificarea apometrelor de apa calda sau apa rece in Bucuresti

 

Preturile, practicate de firmele autorizate pentru verificarea metrologica a apometrelor, variaza intre 15 si 100 de lei. In functie de complexitatea lucrarii, timpul de lucru si preturile pot varia. Variantele mai ieftine pentru verificarea metrologica a apometrelor sunt posibile doar daca cererea de verificare a fost facuta de catre asociatiile de proprietari din Bucuresti.

Montajul si verificarea unui apometru nu este acelasi lucru cu montajul unui racord, prima operatiune se va face doar de catre un instalator sau o firma autorizata de Biroul Roman de Metrologie Legala, care este in masura sa desfasoare si sa sigileze corect contorul de apa.

Pentru servicii de calitate si garantia lucrarii apelati doar la instalatori autorizati.

Verificarea unui apometru constra in scoaterea acestuia si conectarea lui la un aparat etalon, pentru corelarea abeterilor de masurare ale acestuia in limitatele adminise legal.

Verificarea apometrelor – metrologica reprezinta o obligatie pentru orice proprietar de apartament.

Repere activitate verificare apometre

1. In urma solicitatii dumneavoastra ne deplasam la locatie pentru a identifica problemele aparute sau pentru a efectua verificarea metrologica.

2. Apometrele se decupleaza montandu-se provizoriu apometre temporare sau dop.

3. Trecem la verificarea apometrului prin conectarea la un aparat-etalon urmand sa acordam calificativul ADMIS sau RESPINS.

4. In cazul in care apometrul nu inregistreaza corect acesta va trebui inlocuit cu unul nou;

5. Montajul se va sigila iar dumneavoastra veti primi documentatia necesara validarii functionarii contorului de apa.

Timpul de lucru necesar verificarii unui apometru

Este de cca 30 minute. In functie de complexitatea lucrarii timpul de lucru poate varia. Asiguram calitate executiei, garantie si preturi accesibile. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

INFORMATII SI OFERTE DE PRET LA 0766 974 760ASIGURAM INTERVENTII DE URGENTA IN BUCURESTI NON STOP

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.