Ghidul Serviciilor
Agr Autogas Group - Instalatii Gpl Auto
inapoi la firma 171 vizite
Poza De ce GPL
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Instalatie auto de gaz - Economic, Sigur, Ecologic, Performant

Economic

 

GPL-ul este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut si  este un carburant de viitor (ecologic), pretul final de vanzare la statiile de alimentare este fara accize si alte taxe suplimentare, fiind aproximativ la jumatatea pretului benzinei.
Consumul litric de GPL pentru un motor este cu maxim 10% mai mare decat consumul de benzina, fapt datorat densitatii GPL care este mai mica decat cea a benzinei.
Luand in considerare aspectele prezentate anterior, se realizeaza o economie reala de aproximativ 40-45%.
Datorita acestui fapt, amortizarea investitiei pentru montarea unei instalatii gpl se face relativ usor (aproximativ 10.000-15.000 km), numai din diferenta de cost benzina-GPL.

Dinamica preturilor GPL si Benzina in ultimii 5 ani

 

Urmatoarele grafice reprezinta evolutia preturilor carburantilor GPL si Benzina in ultima perioada de timp din ianuarie 2015 pana in ianuarie 2020 (Fig.1). Punctele reprezentate pe grafic indica valorile medii pe luna respectiva. Fig.2 arata ce parte din pretul Benzinei reprezinta pretul GPL. Punctele reprezentate pe graficul din Fig.2 reprezinta valoarea procentuala a pretului mediu lunar la GPL, din pretul mediu lunar al Benzinei. Din Fig. 2 putem aprecia evolutia diferentei intre pretul GPL si pretul Benzinei din care rezulta economia realizata.

https://www.monteazagpl.ro/de-ce-gpl-auto

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.