Ghidul Serviciilor
Mos Ion Roata - Magazin Biciclete, Reparatii Biciclete Bucuresti
inapoi la firma 2398 vizite
Poza Service schiuri si placi de snowboard
Foto

Schiurile sau placa ta de snowboard nu pot functiona la capacitate maxima fara a fi intretinute. Asta inseamna ca pentru a te putea bucura de coborari pe orice tip de zapada (gheata, zapada afanata, crusta, zapada batuta de ratrac), echipamentul trebuie sa functioneze la capacitatea pentru care a fost conceput. Asadar inainte de sezonul de iarna, cat si dupa acesta, precum si dupa utilizarea frecventa a echipamentului (de exemplu= 7 zile), schiul/placa ta trebuiesc service-ate - canturile ascutite, talpa reparata (in cazul in care necesita astuparea unor eventuale gauri), talpa ceruita ca tu sa te poti bucura de alunecarea perfecta.

De aceea, am creat pe Stefan cel Mare, Bucuresti, un service pregatit pentru toate nevoile schiului/placii tale!Service-ul este pregatit pentru orice reparatie, intretinere, fiind dotat cu o masina de ultima generatie (Reichmann) – care repara talpa si cantul (aceste reparatii se pot face si manual la cererea clientului, de catre oameni cu experienta). Masina este dotata cu un sistem de presiune constanta, care faciliteaza o slefuire de inalta calitate a talpii. Consumabilele folosite in service, sunt de provenienta TOKO.

Consumabile si echipamente: Reichmann / TokoATENTIE! Serviciul de service pentru schiuri si placi este disponibil doar pe perioada lunilor de iarna.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.