Ghidul Serviciilor
Move Solutions - Relocari Bucuresti
inapoi la firma 9 vizite
Poza Mutari firme
Foto

Stim ca fiecare mutare este unica si incercam sa intelegem fiecare nevoie a dumneavoastra, astfel incat sa realizam mutarea intr-un mod cat mai profesionist si placut la cel mai mic pret. Va punem la dispozitie cele mai moderne echipamente si materiale de cea mai buna calitate pentru protectia obiectelor.

Cutiile puse la dispozitie de catre firma noastra sunt speciale, destinate mutarilor de mobilier, banda adeziva si folia bubble pentru departamentele IT (calculatoare, laptopuri, imprimante etc.) iar folia stretch si paturi de bumbac pentru mobilier fragil.

Recomandam in majoritatea cazurilor o estimare a costurilor la locatia dumneavoastra pentru a stabili exact ce volum aveti de mutat, precum si personalul si materialele necesare mutarii.

Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de mutari intr-un timp scurt si la preturi corecte pentru clientii nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.