Ghidul Serviciilor
Move Solutions - Relocari Bucuresti
inapoi la firma 9 vizite
Poza Stair Climber
Foto

Pianoplanul este un utilaj special conceput pentru a facilita manipularea si transportul pe scari a anumitor obiecte grele si voluminoase, precum piane, frigidere, seifuri si alte obiecte din diferite materiale, cu o greutate maxima de pana la 600 kg.
Utilajul are functionare electrica, se manevreaza de o singura persoana, are capacitatea de a ridica singur obiectul de la podea. Obiectul va fi ancorat in chingi special prevazute de platforma utilajului si va fi mutat de o singura persoana la noua locatie.

Unul sau doua persoane sunt suficiente pentru mutarea unui seif de 600 kg, de exemplu. In alt caz ar fi nevoie de 7-8 persoane, ceea ce ar consuma timp si bani in plus. De asemenea, persoanele implicate in mutare nu vor ridica greutate, pianoplanul incarca si descarca singur obiectul de la podea.
Siguranta
Nivelul de siguranta este independent de forma si greutatea obiectului transportat. Utilajul este echipat cu o frana electromagnetica ce asista operatorul in mod continuu. Obiectul este ancorat de platforma mobila cu sisteme speciale ce nu permit deplasarea acestuia.
Usor de folosit si de manevrat
Utilajul este controlat de la panoul de comanda aflat pe maner, de un joystick, ce permite miscari delicate si precise. Multumita dimensiunilor reduse si sistemului de elevatie pe role, pianoplanul se poate roti in spatii inguste.
Scopuri multiple
Poate fi folosit intr-o multitudine de situatii, urcare si coborare pe scari, transport pe teren denivelat sau cu obstacole (praguri, inclinari ale terenului), precum si pentru mutarea a diferite obiecte de dimeniuni si greutati dificil de controlat in alt mod.
Echipament electric
Este un echipament electric cu autonomie de 50 etaje, poate fi folosit fara probleme la interior, fara degajari de fum sau miros.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.