Ghidul Serviciilor
Movieplex - Cinematograf Bucuresti
inapoi la firma 2322 vizite
Poza Regulament cinema
Foto

IN INCINTA CINEMATOGRAFULUI SUNT INTERZISE URMATOARELE :

 

1.Fotografierea sau filmarea.

 

2.Fumatul (exceptand locurile special amenajate).

 

3.Accesul cu bagaje voluminoase.

 

4.Accesul cu produse alimentare sau bauturi care nu sunt procurate de la barul cinematografului.

 

5.Folosirea telefonului mobil dupa inceperea filmului.In cazul incalcarii uneia dintre aceste reguli sunteti rugati sa parasiti incinta cinematografului fara a va fi returnata contravaloare biletului sau a produselor cumparate.

 

ALTE REGULI SI ASPECTE:

1.Accesul spre sala de spectacol se face numai cu 10 minute inainte de inceperea filmului.

2.Rezervarile se anuleaza automat din sistem, cu 45 de min inainte de inceperea spectacolului, in cazul in care aceste nu au fost achitate.

3. MOVIEPLEX CINEMA nu este raspunzator pentru obiectele uitate sau pierdute in incinta cinematografului.

4.In cazuri exceptionale, programul de filme tiparit poate suferi modificari neanuntate. Pentru programul actualizat consultati panourile electronice din incinta cinematografului sau programul on-line accesand www.movieplex.ro.

5.Va rugam verificati cu atentie clasificarea filmului inainte de a opta pentru vizionarea acestuia. Audienta filmului trebuie sa corespunda varstei dumneavoastra.AG-Audienta generala.12-Acordul parintilor pentru copiii sub 12 ani.15-Nerecomandat sub 15 ani.18-Interzis Minorilor.

6.In cazul sarbatorilor legale, grila de preturi aplicata filmelor va fi cea practicata in timpul zilelor de week-end.

7.Filmele ce ruleaza in sistem de AVANPREMIERA nu se supun reducerilor si promotiilor aflate in desfasurare (exceptie facand promotia Orange Film).8. In cazul reducerilor pentru elevi/studenti, aceasta calitate trebuie dovedita prin prezentarea unei legitimatii sau carnet vizate pe anul scolar in curs. In caz contrar, reducerea nu se va acorda.9. Inainte de a parasi punctul de vanzare va rugam asigurati-va ca datele imprimate pe biletele primite corespund cerintelor dumneavostra. Nu se accepta plangeri ulterioare!

10.Produsele cumparate de la barul cinematografului nu pot fi returnate dupa emiterea bonului fiscal.11.Va rugam verificati restul primit inainte de a parasi casa de bilete/barul.12.Un spectacol va fi anulat daca inainte cu 10 minute de ora de incepere nu a inregistrat nici un bilet vandut.13.Va aducem la cunostiinta ca incinta cinematografului si imprejurimile acestuia sunt dotate cu echipamente de inregistrare video.Va multumim pentru intelegere !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.