Ghidul Serviciilor
Mozaik Consulting Cluj Napoca - Importator Si Service Autorizat Roland Dg
inapoi la firma 852 vizite
Poza Imprimante
Foto

Personalizare de obiecte repede şi ieftin

Cu imprimanta VersaUV LEF puteţi imprima direct text, poze sau alte obiecte grafice pe obiecte cu grosime maximă de 10cm. Aceste obiecte pot fi: scule, cadouri, machete, componente industriale sau unelte electronice. Cu echipamentul LEF puteţi realiza din orice obiect obişnuit unul personalizat, unic şi asta la un preţ atrăgător. Puteţi imprima pe aproape orice material, ex. PET, ABS, policarbonat, TPU, piele şi textile.

Cerneala ECO-UV

Prin utilizarea cernelei ECO-UV, puteţi realiza imprimări cu o paletă de culori foarte variată şi de mare densitate. Cerneala se uscă foarte repede şi datorită flexibilitaţii nu sare de pe material, chiar dacă acesta este îndoit sau întins.

Culori speciale

La seria LEF se poate utiliza culorile CMYK, alb şi lac transparent. Cerneala albă realizează imprimări impecabile pe materiale colorate şi transparente. Cerneala poate fi utilizată şi ca strat de acoperire pentru a scoate în evidenţă alte culori. Cu lacul transparent se realizează efecte mate sau lucioase ?i efecte de relief. Aşadar puteţi imprima scris Braille şi modele geometrice în relief, care pot fi simţite. Lampa integrată LED uscă cerneala instantaneu, prin urmare obiectele pot fi utilizate imediat sau pot fi prelucrate în continuare. Se poate imprima şi pe materiale sensibile la temperatură ridicată.

Simplu şi economic

Utilizarea LEF este simplă şi nu este nevoie de încălzire sau răcire între diferite faze ale imprimării. Durata de viaţă a lămpii LED încorporată este foarte lungă şi consumă puţină energie elctrică. Imprimanta este prevăzută cu un capac care asigură protecţia împotriva razelor UV, şi împiedică praful să ajungă pe obiectul de imprimat. De asemenea, la echipament se poate atasa şi un dispozitiv de filtrare al aerului. Acesta poate fi utilizat şi ca masă pe care se aşează imprimanta.

Model portivit pentru imprimări de serii mici

Modelul LEF-300 este utilizabil pentru imprimări de serii mici, cu suprfaţa de imprimare de 770x330mm. Noua lampă LED reglabilă contribuie de asemenea la îmbunătăţirea productivităţii. În această privinţă, LEF-300 este aproape de două ori mai rapidă decât modelul anterior. În memoria imprimantei se pot salva pînă la 20 de setări pentru diferite materiale sau obiecte, astfel încât la lucrările preferate se pot alege uşor setările adecvate.

Roland VersaWorks

Aceste imprimante sunt livrate cu softul VersaWorks, un program RIP eficient şi prietenos, special creat pentru echipamentele Roland, care contribuie la operarea eficientă a echipamentului. Actualizările VersaWorks, se pot descărca gratuit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.