Ghidul Serviciilor
Module Quality Consulting
inapoi la firma 764 vizite
Poza Team building
Foto

Organizarea de evenimente si a activitatilor specifice de Team building;.

Programele noastre de team building sunt dedicate construirii echipelor cu performante inalte.

Solutiile noastre ajuta accelerarea formarii echipelor noi sau ofera echipelor existente feedback-ul, cunostintele, abilitatile si planurile de actiune necesare pentru imbunatatirea performantelor.

Sprijinim liderii si membrii echipelor sa dezvolte impreuna ingredientele esentiale pentru succes: crearea unui mediu care sprijina increderea si comunicarea deschisa, stabilirea unor principii de lucru clare si eficace, stabilirea unor scopuri si obiective clare, incitante si aliniate cu strategia organizatiei.

Clientii nostri spun ca unul dintre motivele importante pentru care revin la noi in fiecare an pentru organizarea programelor lor de teambuilding este capacitatea noastra de a crea programe originale care se muleaza perfect pe obiectivele urmarite reusind sa reflecte structurile, procesele si provocarile reale ale echipelor lor.

In functie de durata programului (1- 3 zile) si de obiectivele urmarite puteti alege dintre cele peste 60 de activitati de lucru in echipa pe care le-am dezvoltat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.