Palsgaard A/S este o companie specializată în producţia poliglicerol-poliricinoleatului (PGPR) şi care produce de asemenea alte produse ca fosfati de amoniu (YN) şi mono-digliceride. Avantajele utilizării lor în producţia ciocolatei Fără arome străineFolosirea produselor PALSGAARD®, libere de oricare arome străine, este în special importantă pentru ciocolate conţinând cantităţi mici de cacao, de exemplu ciocolata cu lapte şi albă. Flexibilitate in producţia ciocolateiStabilizatorii şi emulgatorii PALSGAARD® rezolvă probleme asociate cu o curgere neuniformă în masa de ciocolată lichidă. Fără sedimentăriPrin folosirea produselor PALSGAARD®, la diferite dozări, nu mai apar probleme cauzate de blocări ale pompelor automate de dozare. Datorită concentraţiei ridicate de PGPR, produsul poate fi adăugat la o dozare mai mică decât prevede standardul şi contribuie de asemenea la reducerea conţinutului de grăsime din ciocolată.