Ghidul Serviciilor
Mtc Al Sistem - Magazin Paneluri, Usi Termopan Din Aluminiu Sau Pvc, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 949 vizite
Poza Paneluri pvc usi termopan
Foto

Paneluri pvc sau aluminiu pentru usi termopan de exterior sau interior.

Doriti cea mai buna izolatie termica si fonica? Vreti sa aveti cele mai frumoase paneluri pentru usi? Ati ajuns in locul potrivit.

Compania noastra va pune la dispozitie sute de modele de paneluri ornamentale pvc sau aluminiu pentru usi, paneluri de cea mai buna calitate, pe gustul fiecaruia.La aceste paneluri se adauga rama si tocul si aveti usa completa – este foarte simplu.Vindem atat la persoane fizice cat si la firme. Livram in toata tara.

Panelurile noastre ornamentale pentru usi termopan exterior sau interior sunt din ce in ce mai folosite in Europa in ultimii ani – Anglia, Franta, Germania, Grecia, etc. Preturile panelurilor pvc(ale fetelor de usi pvc exterior sau interior) pornesc de la 150 euro + TVA pentru cele albe sau de la 235 euro + TVA pentru cele imitatie lemn.

 Aici sunt doar cateva zeci de modele iar fiecare model de panel ornamental pvc(de mai jos), poate fi facut si din aluminiu, personalizat pe culoarea si sticla pe care o doriti.Panelurile pot avea chiar culori diferite(de exemplu albe la interior si imitatie lemn la exterior).

Pentru a vedea toate aceste modele de panel ornamental pvc sau aluminiu si toate tipurile de sticla disponibile mergeti pana in partea cea mai de jos a paginii.Usa termopan exterior sau interior din pvc sau aluminiu – cea mai buna varianta pentru izolatia termica si fonica a unui imobil. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.