Ghidul Serviciilor
Mth Instal Co - Tamplarie Aluminiu & Pvc, Pereti Cortina, Bucuresti
inapoi la firma 1958 vizite
Poza Usi de garaj
Foto

USILE SECTIONALE se pot produce intr-o gama variata de modele completand, astfel, caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa . Prin alegerea acestor usi de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim.

Usile sectionale de garaj sunt montate direct în spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasand libera intreaga intrare. Caracteristica esentiala este izolarea termica si fonica.

Caracteristici:

Componentele ce alcatuiesc usile de garaj sectionale sunt de calitate superioara, asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa. Toate elementele (sine, balamale, arcuri etc.) sunt din otel galvanizat.

Sunt dotate standard cu sistem de protectie contra ruperii arcului, ce impiedica prabusirea usii in cazul ruperii accidentale a arcului.

Pot fi actionate manual cu mare usurinta datorita balansarii perfecte cu ajutorul arcurilor de torsiune sau pot fi actionate automat prin intermediul telecomenzii, creandu-se, astfel, un confort maxim.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.