Ghidul Serviciilor
Mth Instal Co - Tamplarie Aluminiu & Pvc, Pereti Cortina, Bucuresti
inapoi la firma 1958 vizite
Poza Usi de garaj
Foto

Usile de garaj (rezidentiale) tip rulou sunt confectionate din lamele din aluminiu ( de 55 mm sau de 77 mm, in functie de latimea usii) umplute cu spuma poliuretanica care izoleaza termic si fonic. Dotata standard cu motor si actionare cu telecomanda sau cu intrerupator cu cheie, usa de garaj este un element foarte important în cadrul amenajarilor de calitate, iar gama de culori da o nota personala casei dumneavoastra.

Recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, usile de garaj tip rulou reprezinta alegerea ideala în echiparea garajului dumneavoastra cu acest sistem elegant si comod de închidere-deschidere.

Usile tip rulou pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau usa pentru o hala industriala. Avantajul acestor modele consta in faptul ca, prin modalitatea de inchidere-deschidere (tip rulou), spatiul ocupat de usa este foarte mic, iar accesibilitatea este sporita. De asemenea, intretinerea usii este foarte usor de realizat: fiind din aluminiu, ea poate fi curatata ori de cate ori este nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit, riscul deteriorarii fiind foarte mic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.