Ghidul Serviciilor
Multivet-Cabinet Veterinar- Bucuresti
inapoi la firma 455 vizite
Poza Pet shop
Foto

HRANA

Vă stăm la dispoziţie cu sfaturi competente privind hrănirea prietenului dumneavoastra: hrana preparată în casa (alimente permise şi alimente interzise) sau hrană industrială – uscată, umedă, alegerea hranei in funcţie de vârsta, rasă, nevoi nutriţionale.

DIETE

Pentru blănoşii cu nevoi speciale există diete (renale, gastrointestinale, hepatice, obezitate, despre care va putem sfătui. Există firme consacrate în crearea unor soluţii nutritionale adaptate nevoilor fiecarui micuţ pacient. Vă învăţăm să cumpărati hrana potrivita varstei, taliei şi rasei.

ACCESORII

Zgarduţe, lese, perii, hăinuţe, cosuleţe – daruri pentru cel mai bun prieten va aşteapta la cabinetul nostru. Ele vor face viaţa mai frumoasă prietenului dumneavoastră.

INTRETINERE

Doriți ca animaluțul dvs. sa fie șic printre lumea patrupedelor? Avem cele mai bune produse pentru întreținerea "celui mai bun prieten" de la A la Z.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.