Ghidul Serviciilor
Multilateral Consult - Consultanta Financiar-Contabila, Resurse Umane, Infiintari Societati, Bucuresti
inapoi la firma 131 vizite
Poza Contabilitate
Foto

Contabilitatea unei afaceri solicita resurse multiple, de la cele administrative pana la cele legate de personal specializat, de aceea iti propunem sa lasi asta in grija noastra!

Echipa noastra este formata din experti dedicati cu experienta si formare continua, care vor lucra spre o mai buna gestionare a situatiei financiar-contabile a afacerii tale!

Servicii contabile:

Multilateral Consult – cu grija pentru afacerea ta!

CONSULTANTA FINANCIAR CONTABILA SI FISCALA

Atat la inceput de drum cat si pe parcursul activitatii economice, in calitate de antreprenor intampini diverse situatii pentru a caror intelegere si rezolvare iti este necesara experienta unor specialisti care sa te ajute sa intelegi in detaliu reglementarile si noutatile legislative.

Echipa de consultanti specializati Multilateral Consult intelege cadrul legislativ ti-l explica si te ghideaza in activitatea economica pe care o desfasori. Raspundem concret la fiecare intrebare, te sustinem si asistam activ la dezvoltarea afacerii tale. Iti punem la dispozitie personal specializat si asistenta pe parcursul controalelor fiscale pentru ca totul sa se incheie cu un real succes. La noi gasesti raspunsuri pentru fiecare intrebare!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.