Ghidul Serviciilor
Clinica Medicala Munmedica-Ploiesti
inapoi la firma 1481 vizite
Poza Fisa medicala permis auto
Foto

Acte necesare:

In cadrul serviciului de avizare completa a fisei medicale auto necesara pentru obtinerea permisului de conducere si a reinnoirii vizei medicale, CLINICA MEDICALA MUNMEDICA va ofera:

Legislatia în vigoare impune ca pentru obtinerea permisului de conducator auto de toate categoriile si pentru permisele de port-arma, candidatul sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic. De asemnea efectuam si avize psihologice pentru conducatorii auto ( toate categoriile profesionale A, B, C, D, E) si examinari psihologice pentru portarma.

Clinica medicala Munmedica executa în regim rapid toate examinarile medicale clinice si paraclinice necesare eliberarii fisei medicale auto si de port-tarma precum si încheierea acestora. Fisa de aptitudine medicala mai este necesara si la preschimbarea permisului de conducator auto, la expirarea acestuia sau în caz de pierdere.

Fisa medicala pentru obtinerea permisului de port-arma este necesara vânatorilor si paznicilor de la societatile de paza şi protecţie precum şi oricărei persoane care doreşte să deţină şi să utilizeze arme de foc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.