Ghidul Serviciilor
Musculator
inapoi la firma 727 vizite
Poza Creatina
Pret: 66 RON
Foto

Creatine Phosphate 5000 este un supliment nutritiv superior creatinei monohidrat deoarece conţine creatină gata transformată, conservând astfel resurse preţioase ale organismului dumneavoastră.

Creatine Phosphate 5000 ajută la creşterea masei musculare fără retenţia apei. Conţinutul de acid nicotinic determină intrarea rapidă în fluxul sangvin a creatinei fosfat de puritate farmaceutică. Ideea care stă în spatele consumului de creatină este producerea de creatină fosfat. La contracţiile musculare, combustibilul necesar pentru această mişcare se numeşte ATP (adenozin trifosfat). ATP-ul furnizează energie prin eliberarea uneia din moleculele sale de fosfat, transformându-se după aceasta în ADP (adenozin bifosfat). Creatina fosfat va transforma din nou ADP-ul în ATP creând astfel o sursă nouă de energie. Sursa unică a energiei musculare este legătura fosfat donată de creatina fosfat. Înainte de a produce energie, creatina monohidrat trebuie transformată în creatină fosfat.

Mod de administrare : ca supliment dietetic o porţie este de 5,1 g (o linguriţă) amestecate într-un lichid. În zilele de antrenament consumaţi 4 porţii cu 20 de minute înainte de antrenament, iar în zilele de pauză consumaţi 2 porţii pe zi. Dacă greutatea dumneavoastră corporală depăşeşte 90 de kilograme, doza recomandată este de 6 porţii în zilele de antrenament şi de 3 porţii în zilele de repaus.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.