Ghidul Serviciilor
Muzeul National Cotroceni - Bucuresti
inapoi la firma 1995 vizite
Poza Muzeul National Cotroceni
Foto

Muzeul Naţional Cotroceni, instituţie reper în rândul muzeelor cu specific memorialistic, îşi propune să promoveze un monument de patrimoniu unic în peisajul bucureştean, prin programe şi evenimente care să îl apropie de un public în continuă schimbare. Expoziţiile cu profil istoric, de artă modernă şi contemporană reprezintă cea mai elaborată modalitate pentru ca publicul să intre în contact cu o colecţie extinsă de pictură, sculptură, artă decorativă, într-o locaţie cu o istorie de peste patru secole.

 

Muzeul a stabilit deja o tradiţie în promovarea unor artişti consacraţi, dar şi a tinerelor talente din ţară şi din străinătate, în cadrul concertelor de Paşti şi de Crăciun. De asemenea, evenimentele culturale pe care le găzduieşte anual se doresc a fi o modalitate de atragere a celor interesaţi de peisajul cultural bucureştean.

 

Ambientul particular şi poziţia privilegiată fac din Muzeul Naţional Cotroceni un obiectiv turistic şi cultural de elită. Prin programe şi evenimente gândite special pentru publicul tânăr, instituţia noastră a reuşit să-şi convingă oaspeţii tineri la fiecare vizită.

 

Pe viitor, misiunea Muzeului Naţional Cotroceni va continua să fie promovarea patrimoniului cultural naţional şi internaţional.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.