Ghidul Serviciilor
Naiade Comexim
inapoi la firma 473 vizite
Poza Despre noi
Foto

Firma Naiade Comexim a fost infiintata in 1997. Datorita calitatii produselor si a aprecierilor clientilor, am ajuns ca in momentul de fata sa avem 50 de angajati, calificati si pregatiti pentru a realiza cele mai bune produse. Principalul obiect de activitate este productia de mobila din lemn masiv.

Producem mobila din lemn masiv atat in serie, cat si la comanda, la orice dimensiune, culoare si esenta a lemnului. Realizam modele dupa idei proprii, cu designerii nostri, in functie de tendintele actuale si cerintele pietei.

Dispunem de un atelier utilat conform standardelor UE, cu toate aparatele necesare pentru a realiza mobila din lemn masiv de calitate superioara.

Avantajele mobilierului din lemn masiv produs de catre noi sunt calitatetea si durabilitatea, data in special de lemnul masiv, care dupa cum bine stiti rezista sute de ani.

Cu o experienta indelungata in spatele nostru, reusim sa producem orice fel de modele de mobila din lemn masiv, care sa corespunda oricaror exigente. Datorita acestui fapt am reusit sa ne extindem activitatea si pe piata externa, de unde avem multi clienti.

Realizam mobila din lemn masiv, atat in modele clasice, dar si moderne.

Pentru a oferi servicii complete si a ne asigura ca piese de mobila din lemn masiv ajung la beneficiar in conditii excelente, asiguram transport si montaj la domiciliul clientului.

Pe langa mobila din lemn masiv putem produce la comanda parchet, dusumea, podele, lambriuri din lemn masiv de esenta tare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.