Ghidul Serviciilor
Nanochem Romania - Specialisti In Protejarea Suprafetelor, Bucuresti
inapoi la firma 486 vizite
Poza Sisteme de pardoseli ind. alimentara
Foto

Pardoselile din industria alimentara trebuie sa fie intotdeauna foarte bine igienizate si salubrizate.

Pardoselile care se folosesc in domeniul alimentar nu trebuie sa aiba rosturi, dar trebuie sa fie foarte usor de curatat si de igienizat, tratate antibacterian si antifungic, rezistente la contactul cu acizii lactici si sange, sigure la mers si rezistente la trafic intens.

 

Avantaje pardoseli industria alimentara:

• Raport excelent calitate / pret• Rezistenta excelenta la trafic pietonal intens, la zgarieturi• Rezistenta la temperatura intre: 90 grade C – 120 grade C• Se poate obtine si in varianta antiderapanta• Se intretine usor prin spalare cu degresanti.• GARANTIE 5-10 ani

• Bucatariile – Sunt spatii functionale care trebuie tratate ca atare. Pardoselile din bucatarie trebuie sa fie antiderapante, durabile, rezistente, fara rosturi, usor de curatat si de intretinut si sa respecte normele de igiena pentru aceste tipuri de spatii.

• Sali de mese – Aceste spatii trebuie tratate special prin prisma riscului la care sunt supuse pardoselile din salile unde se serveste masa. Trebuie sa fie rezistente la murdarie (pete/ grasimi-lichide in general) si foarte usor de curatat si intretinut, insa rezistente la trafic intens si nu in ultimul rand estetice.

• Spatii tehnice de depozitare alimente – Astfel de spatii solicita o pardoseala rezistenta la trafic si la echipamentele de transport ( transpaleti, lize), necesita o curatare usoara si o intretinere pe masura.De asemenea aceste spatii sunt anexe ale bucatariilor si se folosesc pentru depozitarea alimentelor. Astfel, pardoselile destinate acestor spatii trebuie sa fie rezistente la temperaturi extreme ( referigeratoare, congelatoare) si la contactul cu agenti chimici, rezistente la impact, antiderapante, durabile si in acelasi timp sa fie usor de curatat si sa respecte standardele de igiena.

• Zona de productie – In spatiile de procesare pardoseala recomandata trebuie sa intruneasca urmatoarele caracteristici: sa fie igienica, antibacteriana, durabila, rezistenta la contactul cu acizi lactici si sange, antiderapanta si confortabila. Pardoseala corect aleasa poate reduce starea de oboseala a celor care lucreaza in picioare si poate preveni afectiunile coloanei vertebrale.

• Rampe exterior: Se folosesc sisteme poliuretanice de exterior rezistente la inghet-dezghet precum si la trafic de lize sau transpaleti. Sunt antiderapante pentru o aderenta cat mai buna.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.