Ghidul Serviciilor
Nascom Invest
inapoi la firma 1076 vizite
Poza Echipamente spatii verzi
Foto

Honda HRG 536

Masina de tuns gazon HRG536 SDE Honda cu autopropulsie este alegerea proprietarilor de locuinte, a expertilor in ingrijirea gazonului, gradinarilor si peisagistilor profesionisti care au de intretinut suprafete mari de gazon.Echipamentele pentru gazon si gradina Honda sunt legendare pentru fiabilitatea si anduranta lor. Acestea reprezinta alegerea profesionistilor in ingrijirea gazonului, gradinarit si peisagistica, servind proprietati private, comerciale si guvernamentale.

Acest model de 21" (53 cm) este proiectat pentru a tunde rapid si cu usurinta peluze mari. Motorul puternic Honda de 160cc asigura atat taierea cat si deplasarea masinii.Cu o lama complet reproiectata, gama IZY are un flux de aer mai bun catre sacul cu iarba tunsa.Capacitate crescuta de taiere si colectare si zgomot redus cu 30%. Cu sacul colector de 61 de litri va veti admira peluza perfecta in cel mai scurt timp.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.