Ghidul Serviciilor
Natural Design Amenajari Gradini Si Spatii Verzi In Bucuresti Si In Tara
inapoi la firma 3753 vizite
Poza Natural Design - detalii firma
Foto
Foto

Scopul principal in realizarea unei gradini este acela de a asigura un loc de relaxare fizica si mai ales psihica pentru cei ce doresc sa beneficieze de ea. Trebuie sa fie un loc intim, comod, placut, pe toata durata anului. Totodata, credem ca o gradina trebuie sa reflecte si personalitatea proprietarului.

De-a lungul a 18 ani de activitate, am imbinat cu succes aceste cerinte si am amenajat gradini spectaculoase in care este o placere sa-ti petreci timpul liber.

Te invitam sa descoperi serviciile si portofoliul nostru de gradini!

“De-a lungul timpului am intalnit multi oameni care isi doreau un spatiu verde in care sa evadeze din agitatia cotidiana. Nevoia de a petrece timpul in natura este din ce in ce mai pregnanata in mediul tehnologizat si poluat al orasului”  Liliana Theodoru, Co-fondator.Incepand cu anul 1999 doi soti agronomi si-au dedicat timpul, energia si priceperea amenajarilor peisagistice in Bucuresti. De atunci si pana acum, Horia si Liliana Theodoru au ajutat sute de oameni sa isi transpuna ideea gradinii in realitate.Dispunem de o baza materiala cu care putem executa proiecte complexe, incepand de la gradini de mici dimensiuni pana la parcuri pentru ansambluri rezidentiale. Am construit parteneriate de incredere cu furnizori din tara si din afara tarii, pentru a avea garantia plantelor si materialelor de cea mai buna calitate.Scopul nostru a ramas acelasi: sa te ajutam sa pui in practica proiectul tau de gradina intr-un mod cat mai simplu si eficient, la o calitate care va rezista in timp.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.