Ghidul Serviciilor
Navaho-Pid, Ploiesti - Alpinism Utilitar
inapoi la firma 1797 vizite
Poza Despre noi
Foto

S.C. NAVAHO-PID S.R.L. este specializată în alpinismul utilitar. Aceasta vă oferă o gamă largă de servicii pentru: faţade, structuri, instalaţii, acoperişuri, amenajări interioare, construcţii industriale, montare mash-uri, etc.  

 

    3 Motive in favoarea Utilizării Alpinismului utilitar 

       Prin utilizarea tehnicilor alpinismului utilitar veţi reduce costurile lucrărilor dumeavostră deoarece este nevoie de un număr mult mai mic de oameni. În acelaşi timp se va micşora şi durata de executare a lucrărilor. Nu mai este necesară montarea şi demontarea de schele care ar putea dura zile întregi. În acelaşi timp, accesul la inălţimi mari permite executarea unor lucrări care in mod normal nu ar putea fi executate.

 

    3 Motive in favoarea NAVAHO-PID - Alpinism Utilitar 

Mobilitate: În funcţie de necesităţile clienţilor echipa noastră de alpinişti utilitari se deplasează in toată ţara.       

Profesionalism: Avem o echipă compusă din oameni tineri, specializaţi în alpinismul utilitar cu o vastă experienţă în domeniu.     Rapiditate: Executăm lucrările în cel mai scurt timp fară a pune in pericol calitatea acestora.      

Suntem disponibili in orice zona a ţării!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.