Ghidul Serviciilor
New Building Factory, Prahova - Constructii Metalice Autoportante
inapoi la firma 2136 vizite
Poza Termoizolatii invelitori autoportante
Foto

Termoizolatia acestui tip de invelitoare poate fi realizata in mai multe moduri, in functie de necesitatile de confort termic ale cladirii.

a) in sistem mecanic: la momentul imbinarii panourilor arcuite se insereaza in falt cleme de sustinere, pe care se fixeaza un caroiaj din montanti metalici. Pe aceste profile se monteaza intradosul: placi de gipscarton, lambriu PVC, placi OSB, foi din tabla lisa sau cutata. In spatiul creat intre cele doua straturi se insereaza material termoizolant: vata minerala, fibra de celuloza etc, cu grosimea necesara asigurarii confortului termic.

b) prin torcretare: dupa ce montajul invelitorii a fost finalizat, cu ajutorul masinii MIC500 se pulverizeaza pe interior un amestec de celuloza cu adeziv lichid, intr-o grosime a stratului de 3 cm. Acest tip de izolatie se preteaza pentru spatiile care nu necesita un confort termic sporit, insa confera o excelenta protectie anticondens si un grad foarte bun de izolare fonica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.