Ghidul Serviciilor
Clinica Nei Medica-Ilfov
inapoi la firma 587 vizite
Poza Medicina muncii
Foto

Medicina muncii este specialitatea medicala care studiaza relatia om-munca, adaptarea omului la munca si adaptarea muncii la persoana care o efectueaza.

Medicina muncii este o specialitate medicala extrem de complexa, de relatie, care inglobeaza cunostinte din mai multe specialitati medicale.

Medicina muncii se ocupa cu preventia, diagnosticarea si managementul bolilor profesionale, a bolilor legate de profesie, a accidentelor de munca, precum si cu asigurarea sanatatii in vederea cresterii productivitatii la locul de munca.

Oferim serviciul de Medicina Muncii structurat in functie de riscurile profesionale specifice companiei dvs., identificate in prealabil de specialisti in domeniu.

Avantajul serviciilor de medicina muncii:

In conformitate cu:

Clientii de pe intreg terioriul tarii noastre, ne recomanda colaborari de succes, in decursul carora am reusit sa ne ridicam la nivelul asteptarilor si sa indeplinim obiectivele vizate.

Reputatia NEI HOLDING este reflectata si de prestigiul clientilor nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.