Ghidul Serviciilor
Neofort Biz - Tamplarie Pvc Salamander, Bucuresti
inapoi la firma 1428 vizite
Poza Profile PVC Salamander
Foto

Am ales sa folosim profilele cu cea mai performanta relatie pret - calitate - fiabilitate -rezistenta. Pe scurt SALAMANDER. Profile clasa A, cu 3 mm grosime perete exterior, 5-6 camere de izolare fonica si termica. Profilul de 6 camere are o etansare in plus, cea mediana, prin aceasta se realizeza o rupere termica suplimentara in spatiul dintre toc si cercevea. Robustetea data de grosimea peretilor si densitatea sporita a pulberii de PVC asigura un cadru foarte rezistent ce face fata cu brio chiar si pachetelor termoizolante cu 4 foi de geam.

Profile Salamander Streamline SL76 – profile cu 5 camere izolare

 

Streamline SL76 este un sistem pentacameral care se evidentiaza atat prin robustetea data de adancimea constructiva de 76 mm si ranforsarile  de dimensiuni generoase, cat si prin proprietatile de izolare termica si fonica superioare altor sisteme pentacamerale.

Profilul Salamander Streamline SL76 este incadrat in clasa A de performanta si este atat cel mai lat profil de 5 camere din piata, cat si cel mai greu, greutatea sporita deriva din densitatea pulberii de pvc folosita in cadrul extrudarii.

Densitatea si rezistenta inalta a seriei Streamline SL76 face posibila o  folosire fiabila a tamplariei chiar si in cazul unui ansamblu de termopane cu 4 foi de geam.

 

Caracteristici:

 

Profile Salamander Streamline SL76 Hepta - profile cu 7 camere

 

Streamline SL76 Hepta este un sistem Heptacameral interesant atat prin rezisyenta oferita de adancimea constructiva de 76 mm si ranforsarile  de dimensiuni generoase ale profilelor, cat si de caracteristicile de izolare termica si fonica sporite comparativ cu alte sisteme de tamplarie pvc de clasa medium.

Profilul Salamander Streamline SL76 Hepta este incadrat in clasa A de performanta si este atat cel mai lat profil de 7 camere din gama de pret medium, cat si cel mai greu, greutatea smare deriva din densitatea inalta a pulberii de pvc folosita la extrudare.

Densitatea si rezistenta inalta a seriei Streamline SL76 face posibila o  folosire fiabila a tamplariei chiar si in cazul unui ansamblu de termopane cu 4 foi de sticla.

 

Caracteristici:

 

Profile Salamander BluEVOLUTION SL92 – profile cu 6 camere izolare

 

BluEVOLUTION SL92 este un sistem hexacameral care reprezinta una din cele mai avansate tehnologii disponibile la momentul actual in domeniul tamplariei PVC. Adancimea constructiva de 92 mm si ranforsarile  de dimensiuni generoase, cat si proprietatile de izolare termica si fonica superioare realizate prin a treia etansare mediana conduce acest profil in topul performantei in domeniu.

Sistemul BluEVOLUTION este incadrat in clasa A de performanta si este atat cel mai lat profil de 6 camere din piata, cat si cel mai greu. Rezistenta inalta a seriei BluEVOLUTION face posibila o  folosire fiabila a tamplariei chiar si in cazul unui ansamblu de termopane cu 4 foi de geam.

 

Caracteristici:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.