Ghidul Serviciilor
Neotronix - Solutii Instalatii Electrice Si Automatizari, Bucuresti
inapoi la firma 2332 vizite
Poza Despre Compania Neotronix
Foto

Cu o experienta de peste 20 de ani în domeniu si având la baza un actionariat 100% românesc, Compania Neotronix se pozitioneaza printre jucatorii de top în domeniul curentilor slabi si medii precum si al controlului centralizat al cladirilor (BMS), fiind printre putinii integratori ce pot oferi o gama completa de servicii. 

    Structura companiei a fost gândita astfel încât fiecare divizie sa se bucure de o atentie calificata, de profesionisti pregatiti la cel mai înalt nivel si de servicii prestate la cel mai înalt rang. Diviziunea seriviciilor Neotronix este menita sa aduca un plus de calitate si de expertiza, care sa întâmpine si sa satisfaca nevoile specifice fiecarui client.

    Scopul general al societatii este acela de a se dezvolta pe piata clientilor interni si în perspectiva celor externi. Pentru aceasta, preocuparea permanenta si la toate nivelele este de a se oferi constant servicii de calitate, care sa vina în întâmpinarea cerintelor pietei, la preturi competitive si asigurari de garantie satisfacatoare. În acelasi timp, preocuparea conducerii vizeaza constientizarea întregului personal catre ridicarea continua a nivelului calitatii serviciilor oferite.

Pentru realizarea celor de mai sus au fost stabilite urmatoarele obiective permanente: 

 

 

 

  Echipa Neotronix se bucura de un inalt personal calificat si performant, atat la nivel national, cat si international, cu cea mai buna pregatire in domeniu. Colabrorarea cu fiecare client a fost de fiecare data ireprosabila, iar amplul portofoliu demonstreaza acest aspect.

 Aria de expertiza a companiei este intr-o continua dezvoltare, scopul firmei fiind acela de a integra in solutiile tale echipamente performante si de inalta fiabilitate. 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.