Ghidul Serviciilor
Neotronix - Solutii Instalatii Electrice Si Automatizari, Bucuresti
inapoi la firma 2332 vizite
Poza Instalatii Electrice
Foto

Cei 20 de ani de activitate pe divizia instalaţii electrice recomandă echipa Neotronix ca fiind printre companiile de top ce oferă clientilor săi acest tip de servicii.    Gama diversificată de produse cât şi calitatea şi profesionalismul serviciilor au asigurat de fiecare dată succesul oricărei lucrări contractate.    Neotronix este un important integrator de soluţii complete pentru instalaţii electrice, adaptate în funcţie de specificul obiectivului şi al activităţilor desfăşurate. Pentru fiecare serviciu furnizat se vor lua în considerare cerinţele şi nevoile acestuia, scopul şi necesitatea acestui serviciu, cât şi cel mai avantajos şi sigur mod de implementare, la cele mai înalte standarde şi în cele mai bune condiţii.

Instalaţiile electrice oferite de Neotronix presupun:

    Indiferent de natura serviciilor de care aveţi nevoie în domeniul instalaţiilor electrice, echipa Neotronix vă va oferi calitate la cel mai înalt nivel, profesionalism şi rezultate excelente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.