Ghidul Serviciilor
Nesa - Constructii Civile, Industriale Si Proiectare, Pitesti
inapoi la firma 774 vizite
Poza Cum sa construiesti o casa ecologica?
Foto

Casa ecologica te ajuta sa economisesti bani, energie , sa protejezi mediul inconjurator si sa locuiesti intr-o casa conform normelor europene in vigoare.Pentru multi, motivatia principala de a locui intr-o casa eco este aceea de a oferi familiei un spatiu sigur, non-toxic in care sa te poti bucura de confortul unei vieti moderne.

Eficienta energetica in locuinte este tot mai prezenta in reglementarile guvernamentale, deoarece vizeaza scaderea emisiilor de CO2.Incepand cu anul 2010 Romania se va alatura acestui set de reglementari internationale. Fiecare imobil fie el construit de la zero, cumparat sau vandut va detine un certificat termic. Locuintele se vor putea vinde daca cumparatorul nu solicita acest act.Avantajul izolarii termice consta în reducerea cheltuielilor pentru încalzire cu pâna la max 40%.

Sfaturi eco:

Izolarea

Apa

Energie

Panouri solare: panourile solare pot fi folosite acum pe plan intern pentru a oferi caldura si apa calda. Se poate genera de asemenea energie electrica prin montarea de placilor fotovoltaice si panourilor.

Materiale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.