Ghidul Serviciilor
New Age Insurance Broker Bucuresti
inapoi la firma 58 vizite
Poza Asigurari locuinte
Foto

Incepand cu anul 2011 asigurarile de locuinte au devenit obligatorii pentru toti proprietarii de locuinte din Romania. Poti alege o polita obligatorie PAD sau o polita de asigurare facultativa a locuintei, in functie de cat de bine vrei sa te protejezi.

Prin acest produs de asigurare, se acopera eventuale daune ale constructiilor cu destinatie locativa: apartamente, case, vile si anexele acestora.
 

Riscurile acoperite sunt urmatoarele :

Cutremure de pamant, alunecari de teren, inundatii – riscuri asigurate de baza, ce se pot intalni si pe o polita obligatorie PAD.
Incendiu, trasnet, explozie, furtuna,grindina, caderi de corpuri, izbire de catre vehicule rutiere , boom sonic, greutatea stratului de zapada, avalansa.
Optional , poti solicita si extra acoperiri cum ar fi:

apa de conducta , inghetarea apei, refulare,furt, vandalism.
Raspundere civila fata de terti , cheltuieli suplimentare datorate producerii daunei, fenomene electrice, accidente persoane, avarii la centrala termica, spargerea accidentala a bunurilor casabile obiecte de arta, bani si bijuterii in seif.
 
 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.