Ghidul Serviciilor
Nico Tyres
inapoi la firma 8294 vizite
Poza Despre noi
Foto

Nico Tyres este proprietate a SC Com Nico Serv SRL si reprezinta interfata online a activitatii de distributie de anvelope. Nico Tyres este un magazin online de anvelope construit pentru a fi mai aproape de clientii nostri, pentru a le oferi informatii, confort si rapiditate atunci cand au nevoie de anvelope pentru echiparea autovehiculelor.

In spatele Nico Tyres se afla o echipa de profesionisti, echipa Com Nico Serv, echipa celui mai mare distribuitor de anvelope din Romania, gata sa satisfaca orice cerinta legata de domeniul anvelopelor. Prin intermediul acestui site puteti achizitiona anvelope online , puteti primi informatii cu privire la siguranta dumneavoastra si ajutor in indentificarea anvelopelor potrivite pentru autovehiculul dumneavoastra.

Nico Tyres are la baza tehnoligie de ultima ora, pentru a facilita cautarea si identificarea anvelopelor de care aveti nevoie.

Pe Nico-Tyres.ro puteti alege dintr-o gama larga de marci si modele, de la anvelope premium sau anvelope scumpe, pentru cei care isi doresc cele mai bune produse pentru autoturismul propriu, pana la anvelope de buget sau anvelope ieftine, toate avand un bun raport calitate-pret.

Comercializam urmatoarele marci de anvelope:

Afla mai multe detalii despre noi accesand www.comnicoserv.ro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.