Ghidul Serviciilor
Nit Concept
inapoi la firma 110 vizite
Poza E-Commerce
Foto

Sa incepem dezvoltarea magazinului online impreuna !

Un magazin online bine conceput inseamna cresterea vanzarilor precum si atragerea mai multor clienti pentru afacerea ta.

 

De aceea realizarea unui design curat, sigur si intuitiv reprezinta nucleul unui magazin de succes :

Vom crea un site intuitiv si simplu pentru clientii care cauta produse, cu un design-ul prietenos si usor de navigat care sa ajute vizitatorii site-ului sa gaseasca ceea ce au nevoie, in cel mai scurt timp si un sistem de management al continutului pentru ca echipa ta sa poata actualiza site-ul in functie de necesitati.

 

Fenomenul de realizarea al oricarei tranzactii cu ajutorul tehnologiei de comunicatii electronice, cum ar fi Internet, e-carti, e-mail, extranet, telefon mobil, si baze de date este cunoscuta popular ca "E-Commerce".

 

Pierde mai putini clienti ...

Cu cat un utilizator poate gasi mai usor ceea ce cauta, si are asigurata siguranta datelor furnizate si tranzactiilor efectuate pe site-ul dvs., cu atat sunt mai mari sansele sa castigati increderea utilizatorului si acesta sa revina.

Abordarea noastra este de a crea un proces cat mai simplu care sa faca experienta de cumparare de pe site-ul dvs. la fel de usora si rapida ca si cateva clickuri .

 

Conectarea magazinului online

Ne place sa ne asiguram ca serviciile oferite de proiectare ale magazinului online sunt in concordanta si cu celelalte servicii online, inclusiv: * Paginile de produs optimizate pentru motoareler de cautare * Integrate functiilor de marketing online, cum ar fi e-mail marketing, RSS si inregistrarea directoare * Link-uri social media ,produse favorite si liste de articole cross-selling construite in paginile de produs * Rapoarte automate pentru a va ajuta sa urmariti si masura comportamentul clientului

 

Magazinul online testat

Ca si in toate proiectele noastre de dezvoltare site-uri, incarcam si testam  fiecare site inainte de lansare. Vom simuleze nivelurile de trafic extrem de solicitante prin care vom identificarea orice parte care are nevoie de imbunatatiri inainte de a fi vizualizate de catre clienti.

 

Ce urmeaza?

Am construit site-uri cu conversie mare, magazine online SEO-friendly pentru clientii nostri. Daca doriti sa lucrati cu noi sau pentru o estimare si consultare gratuite contactati-ne.

 

Intra in contact pentru a afla mai multe.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.